Magunkról

Pintér Ferencné Judit vagyok. Pomerániai törpespitz és színes yorkshire terrier tenyésztésével foglalkozom.

Kiegyensúlyozott, boldog házasságban élek férjemmel, aki nap mint nap sokat segít nekem, megteremtette saját kezével a feltételeket kutyáim kultúrált tartásához és tenyésztéséhez, lelki támaszt nyújt a nehéz napokon és segít a tenyésztésükben is. hiszen a tenyésztés nagyon szép feladat, de nem könnyű dolog. Kutyáim nagyon sok szeretet kapnak velem együtt Tőle. Egyetlen gyermekünk, aki már felnőtt fiatalember, külön él tőlünk. Tatabányán élünk egy családi házban, melyet igyekeztünk úgy kialakítani, hogy minél szabadabban, családiasabban élhessenek velünk kutyáink, mivel ezek a fajták igazi családi kutyák, igen gazdacentrikusak, gyermekszeretők, aktívak és nagyon okosak.

Fokozatosan építjük fel és formáljuk ma is tenyészetünket és sok kudarc és siker alapján próbáljuk kialakítani azt, amit e két fajtával szemben célként megálmodtunk. Különösen a pomeránia tenyésztése nagyon nehéz feladat, és igen költséges, hiszen egy minőségi, külföldi kölyök beszerzése igen csak költséges és nehéz dolog. Sokan nincsenek tisztában a fajta árával, és elcsábulnak a hirdetésekben törzskönyv nélküli, olcsó, pomerániainak mondott kiskutyák megvásárlásával, és később jönnek rá, a fejlődése során, hogy semmi köze nincs a megálmodott kutyához. Ezért kérek mindenkit, hogy kizárólag leinformálható helyről vegyenek kiskutyát szerződéssel, garanciával és számlával, azt már nem is mondom, hogy chippel, oltási program befejezése után.

Ma már elmondhatom, számomra ezen fajták tenyésztése "igazi szerelem" lett, nem tudnám elképzelni nélkülük az életünket. Igazi társak, mindíg jó kedvre tudnak deríteni, nagyon intelligensek, ragaszkodóak.

Tenyészetünkben orange, krém, fehér, parti color pomerániai kutyusok találhatóak. A színes yorkikból van egy fehér-lila szukánk, és biró és biewer és golddust kutyusok. Kutyáink a kötelező szűrésekkel (patella) és kiállítási eredményekkel rendelkeznek, illetve tenyészengedéllyel. Fő célunk egy egészséges, a gazdik számára élete során sok örömöt nyújtó kutyusok tenyésztése, természetesen a lehető legjobb párosítások kialakítása. És már akkor boldog és elégedett leszek, ha e nemes fajták érdekében egy parányi cseppet is tehettem tenyésztésük során.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gazdikkal kialakított nyílt, jó kapcsolat tartására, hiszen e pici lények megvásárlásával nagyon sok odafigyelést, törődést, gondoskodást is vállalnak, mivel a kiskutyák felnevelése, etetése, ápolása nem kis feladat. Ezért minden érdeklődő, illetve leendő gazdi figyelmét erre is felhívjuk. A vásárlástól napjainkig figyelemmel kísérjük kutyusaink további életét, fejlődését, sorsát. Örülünk, amikor meglátogatnak bennünket, levelet, képeket küldenek, megosztják velünk sikereiket, örömeiket, és gondjaikat is. Igyekszünk mindenben segíteni, amiben módunkban áll.

Számunkra nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, nincs sok kutyánk, ezért köszönjük megértésüket, ha hónapokig kell várni a megálmodott kiskutyára nálunk.

Kiskutyáinkat kizárólag szerződéssel, számlával, garanciával, a teljes oltási program befejezése után (2 parvo, 2 kombi és veszettség oltás) illetve orvosi vizsgálat után adjuk át új családjuknak.

Köszönöm, hogy lapunk megtekintésével megtiszteltek bennünket és minden, e fajták iránt érdeklődő, leendő gazdi és tenyésztő számára jót kívánunk.


Tisztelettel: a Pintér család és a Living Diamonds kennel valamennyi csodás tagja

Elérhetőség:
Cim: Pintér Ferencné
2800 Tatabánya, Borbély S.u.52.
Tel: 06-70-529-8091
e-mail: livingdiamondsdog@gmail.com

facebook: Judit Czimmer Pintérné

(livingdiamonds színes yorkshire terrier és pomerániai kennel)Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Hibás e-mail cím...

Kérlek adj meg egy érvényes e-mail címet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑